Bekend gezicht haalt keihard uit naar de Meilandjes: "Te gênant voor woorden"

door: LHX
Familie Meiland
Afbeelding bron: Instagram @maximemeiland

De familie Meiland is momenteel op televisie te zien in 'Chateau Meiland VIPS'. Daarin ontvangen ze bekende Nederlanders in hun pension Code Rosé.

In de 'BLVD-podcast', de podcast van het Nederlandse showbizzprogramma 'RTL Boulevard', blijkt dat journalist Rob Goossens erg kritisch is over de familie Meiland. Hij vermoedt dat SBS eigenlijk helemaal niet zo blij is met de familie Meiland.

"De Meilandjes, die gaan op een gegeven moment op zijn. Dat gegil en zo, daar zijn we helemaal klaar mee, dus je moet een beetje voorzichtig zijn", horen we hem zeggen. "Je moet gewoon doseren, en dan kom je met het idee van een programma waarin niet alléén de Meilandjes zitten."

Volgens hem is het idee van 'Chateau Meiland VIPS' echter gedoemd om te mislukken. "Die tv-familie is helemaal niet gemaakt om ánderen te laten shinen", vindt hij. "Maxime en Montana, die kunnen geen intelligente vragen stellen. Het is te gênant voor woorden."

"Dus hetgeen je wil voorkomen, namelijk dat de ergernis voor de Meilandjes op een gegeven moment groter wordt dan het enthousiasme, dát ben je aan het aanwakkeren", concludeert hij. "Omdat je iets van ze verwacht, namelijk interviewen, waar ze duidelijk niet voor geschikt zijn."