Hoopvol nieuws voor Wendy van Dijk: “Behandelingen slaan goed aan”

door: ASX
Wendy van Dijk
Afbeelding bron: Instagram @wendyvandijk3

Wendy van Dijk laat weten dat het de goede richting uitgaat met haar dochter Lizzy. Het 14-jarige meisje lijdt aan een zeldzame bloedziekte, waardoor ze geen nieuwe bloedcellen kan aanmaken. Na een ziekenhuisverblijf van vier weken is Lizzy nu weer thuis.

“Wat een voorrecht om weer thuis te zijn”, schrijft de presentatrice op Instagram Stories. “Na ruim vier spannende weken en een heel traject waar onze Lizzy doorheen is gegaan en wij bij haar mochten blijven, mogen we weer meer vertrouwen hebben in de toekomst en bouwen we stap voor stap naar een normaal leven”, gaat het verder.

De kleine Lizzy moet voorlopig nog even in isolement leven, maar de behandelingen slaan goed aan. “We kunnen wel lekker naar buiten, dus hopen we op goed weer”, vertelt Wendy aan het Nederlandse magazine Shownieuws.

De Nederlandse presentatrice legde voor onbepaalde tijd haar professionele activiteiten neer om zich ten volle te kunnen focussen op haar dochter. Naast een dochter heeft Wendy ook nog een zoon, Sem, met haar ex-vriend Xander de Buisonjé, beter bekend als leadzanger van Volumia!.