Monique Westenberg vastberaden: “Samen zijn we beter”

door: ASX
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

“Eindelijk kan ik het met jullie delen. The word is out: Together we are better” klinkt het vastberaden op de Instagrampagina van Monique Westenberg. Een zoveelste hereniging met haar ex André Hazes?

Helaas voor wie daarop gehoopt had. Monique vormt dus niét opnieuw een stel met André, maar gaat wel een andere (zakelijke) relatie aan. De blondine lanceert binnenkort haar eigen kledinglijn in samenwerking met het modemerk Hip&Go.

“Onder mijn label zal ik de allerleukste en hipste collecties gaan produceren voor jullie. 365 dagen per jaar kunnen jullie mijn collecties exclusief shoppen”, luidt het enthousiast. “Samen met HIP&GO, vertaal ik mijn liefde en passie voor mode naar de leukste collecties.”

De ex van André Hazes kan op heel wat bijval rekenen. Zo heeft zangeres Roxeanne Hazes wat hartjes veil voor haar gewezen schoonzus. Ook actrice Wendy Van Dijk feliciteert Monique met haar nieuw project.

Op de eerste collectie van La Westenberg is het nog even wachten. “Ik zal jullie stap voor stap meenemen in dit avontuur, maar nu ga ik, samen met mijn kleine grote vriend, heerlijk genieten van de Caribische zon”, besluit Monique.