Wendy van Dijk opgenomen in ziekenhuis met denguevirus: “Wat een toestand dit”

door: ASX
Wendy van Dijk
Afbeelding bron: Instagram @wendyvandijk3

De Nederlandse presentatrice Wendy van Dijk had zich haar reis naar Thailand allicht anders voorgesteld. Kort na haar terugkeer moest de blondine opgenomen worden in het ziekenhuis: dit is er aan de hand.

De actrice uit onder andere ‘Moordvrouw’ werd geprikt door een mug, waardoor ze besmet werd met het zogenaamde denguevirus. Daardoor liep Wendy knokkelkoorts op. Dat liet ze zelf weten via Instagram Stories.

Helaas bestaat er op vandaag geen medicijn tegen het virus, waardoor de actrice noodgedwongen in bed moest uitzieken. “Enige remedie is paracetamol”, liet Wendy eerder weten.

Het virus bleek minder onschuldig dan aanvankelijk gedacht. Nadat Wendy last kreeg van een neusbloeding, besloot ze voor alle zekerheid naar het ziekenhuis te gaan. “Bij neusbloeding moet je wel aan de alarmbel trekken, dus dat heb ik gedaan”, laat Wendy weten.

De actrice werd meteen opgenomen in het ziekenhuis. “Bloedplaatjes worden nu gecheckt, dus dat is fijn”, schrijft Wendy. “Verder voel ik me redelijk goed, maar wat een toestand dit”, besluit de Nederlandse.

Wendy Van Dijk
Afbeelding bron: Instagram @wendyvandijk3