Politie zoekt deze verdachten: 'Toestand van 36-jarige man is nog steeds precair'

door: MRO
fedpol
Afbeelding bron: Federale politie

Politie en parket zijn op zoek naar twee personen, een man en een vrouw, die verdacht worden van opzettelijke slagen en verwondingen aan een man van 36 jaar en zijn vriendin tijdens de Gentse Feesten. De toestand van de man is nog steeds precair.

De feiten speelden zich af op 21 juli om 0.39 uur. Twee koppels kregen ruzie in de Onderstraat in Gent. Het kwam tot een woordenwisseling met duw- en trekwerk. 

Een man van 36 jaar is daarbij zwaar ten val gekomen en zijn toestand is nog steeds precair. De beide verdachten gingen na de feiten verder in de richting van de Belfortstraat.

De politie vraagt aan het koppel om zich te melden. Mogelijk hebben zij de ernst van de feiten niet correct ingeschat.

De eerste verdachte is een man van ongeveer 20 à 25 jaar oud en 1m85 lang. Hij heeft kort donker haar en spreekt met een Gentse tongval . Op het ogenblik van de feiten droeg hij een witte hoodie van het merk Champion , een zwarte broek en wit/ grijze sneakers.

De tweede verdachte is een vrouw van ongeveer 20 jaar oud. Ze heeft lichtbruin halflang haar gedragen in een middenstreep. Ze droeg een lichtblauwe sweater, een zwarte schoudertas en witte sneakers van het merk Nike.

Indien u meer informatie heeft, kan u dat laten weten via het gratis nummer 0800/30 300.