Peuter (2) schiet eigen vader dood voor ogen van moeder, broertje en zusje

door: MRO
police america
Afbeelding bron: Pixabay

Een peuter van 2 jaar heeft zijn eigen vader doodgeschoten nadat die een geladen geweer had laten liggen. Het incident gebeurde eind mei in het Amerikaanse Orlando. 

Toen de agenten ter plaatse kwamen, lag de 26-jarige vader Reggie Mabry op de grond. Zijn vrouw Marie probeerde hem op dat moment te reanimeren. Reggie overleed in het ziekenhuis.

De man had een geladen geweer in een zak op de grond laten liggen. Zijn 2-jarig zoontje pakte het geweer en schoot zijn vader in de rug. Op dat moment was het voltallige gezin - vader, moeder en drie kinderen (2 jaar, 5 jaar en 5 maanden oud) - in de kamer aanwezig.

Aanvankelijk werd gedacht aan zelfmoord, maar het 5-jarig zoontje vertelde aan de politie dat zijn broertje met het geweer had geschoten.

De vader en de moeder waren allebei voorwaardelijk vrij nadat ze veroordeeld werden voor druggebruik en kinderverwaarlozing. De moeder zit nu in de cel.

"Hun vader is dood, hun moeder zit in de gevangenis en een jong kind moet leven met de wetenschap dat hij zijn vader heeft doodgeschoten", klinkt het bij sheriff John Mina.

Tags amerika