Kinderverzorgster verbaast op tv: “Ik zal feesten zoals ik dat altijd deed”

door: BVDO
Gaëlle Salvé RTL TVI
Afbeelding bron: RTL

Een 23-jarige kinderverzorgster heeft tijdens een live-uitzending op televisie gezegd zich niets aan te trekken van de coronamaatregelen. Ze blijft feesten zoals ze dat altijd deed. 

De Waalse Gaëlle Salvé is 23 en werkt als kinderverzorgster. Tijdens het programma ‘C’est pas tous les jours dimanche’ op RTL verklaarde ze zich weinig aan te trekken van de coronamaatregelen. 

“Ik zal Kerstmis samen met mijn familie vieren”, zei Salvé zonder blikken of blozen. “We zijn in totaal met vijf broers en zussen en we vieren Kerstmis steeds als gezin. Ik zie niet in waarom ik dat dit jaar niet zou mogen doen. Kerstmis is een familiefeest, en dat enkel en alleen met mijn moeder en stiefvader vieren, is niet fijn.” 

De jonge vrouw verklaarde ook de voorbije maanden al alle regels aan haar laars te hebben gelapt. “Laatst was er de verjaardag van mijn vriend”, gaat Salvé verder. “We waren toen in totaal met 15 personen, zonder afstand te bewaren, zonder mondmaskers te dragen. Uiteindelijk werd niemand ziek, gaf niemand het virus door aan anderen en bleef ik aan het werk.”