“Niels Destadsbader doet het geweldig, maar hier worstelt zijn programma toch mee”

door: PMN
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Eén

Elke woensdagavond is er op VRT1 ‘Ik vraag het aan’. Dat is het nieuwe programma van Niels Destadsbader. Er komt nu toch een minpuntje naar voren.

‘Ik vraag het aan’ zien we elke woensdagavond op VRT1. Bekende Vlamingen mogen er een nummer aanvragen dat voor hen een speciale betekenis heeft. Dat nummer wordt dan live gespeeld in de studio.

Het is Niels Destadsbader zijn eerste programma op VRT1. Het is meteen een schot in de roos. Er komende goede commentaren en de kijkcijfers zijn uitstekend.

"Het programma is Niels op zijn lijf geschreven"

“Het is mede dankzij Niels dat het programma overeind blijft”, bedenkt mediawatcher Bram De Brabander zich in TV-Familie. “Het programma is Niels gewoon op zijn lijf geschreven. Hij heeft de kwaliteiten om dit te presenteren.”

Bram ziet toch een minpuntje. “Veel hangt natuurlijk ook af van de gasten. Dat is waar het programma nog het meest mee worstelt.”

“Sommige verhalen zijn straf, anderen kunnen minder bekoren. Maar Niels is sowieso een goede katalysator daartussen. Hij zorgt voor humor en toont empathie wanneer dat nodig is.”