Aaron Blommaert doet vreemde bekentenis: "Kan er niet aan doen"

door: LHX
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

In de MNM Blokhut wordt er deze maand radio gemaakt voor de blokkende studenten. Eerder deze week was 'Familie'-acteur Aaron Blommaert er op bezoek.

Aaron Blommaert is nog maar 19 jaar, maar het lijkt alsof de wereld aan zijn voeten ligt. Niet alleen maakt hij furore als acteur in onder andere 'Familie' en '#LikeMe', ook is hij zanger en radio- én televisiepresentator.

Het lijkt alsof multitalent Aaron Blommaert alles kan, maar niets is minder waar. Wanneer hij langskomt in de MNM Blokhut, blijkt dat hij geen koprol kan doen.

"Aaron gaat de grootste stunt van zijn leven doen. Het kan echt dat dit slecht afloopt", kondigt presentatrice Kawtar Ehlalouch aan. En inderdaad: Aarons poging tot koprol lijkt helemaal nergens naar.

Met behulp van medepresentator Sander Gillis slaagt hij er uiteindelijk tóch in. "Dat is even de wereld op zijn kop en ik vind dat een eng idee", zegt hij erover. "Ik kan salto's op de trampoline en zo, maar een koprol vind ik echt een eng idee. Ik kan daar niet aan doen."