'Begingeneriek 'Familie' dringend toe aan drastische vernieuwing'

door: STG
Familie_SandrineAndre.jpg
Afbeelding bron: VTM

Nu de seizoensfinale van 'Familie' achter de rug is, buigen meer en meer mensen zich over het vervolg van eind augustus. Als we alle stemmen mogen geloven zit er een drastische verandering van de begingeneriek aan te komen.

De seizoensfinale van 'Familie' laat de kijkers achter met heel wat vragen. Zoveel vragen dat er volgens Het Laatste Nieuws dringend nood is aan een nieuwe begingeneriek.

'Het is overduidelijk dat de kijker bij de start van het nieuwe seizoen afscheid zal moeten nemen van enkele liefdeskoppels', schrijft de krant. Iets waar heel wat kijkers het mee eens zijn.

Zo is het niet duidelijk dat Mieke nog leeft. Het romantische beeld van Mieke en Niko in Jan en Alleman mag dan wel geschrapt worden. Ook de driehoeksverhouding tussen Louise, Raven en Jill kan nog voor wat verschuivingen zorgen.

En dan is er nog de muziek. Momenteel zingt CAMILLE de begingeneriek in, maar die krijgt binnenkort haar eigen telenovelle. Heel wat kijkers denken dan ook dat het perfect mogelijk is als Aaron Blommaert zijn stem zou lenen aan een nieuwe song voor de generiek. Of dat ook effectief het geval zal zijn komen we eind augustus te weten.

Tags Familie