Dochter Marleen Merckx krijgt nu al bakken kritiek op rol in 'Familie': "Het stopt niet"

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Het is een komen en gaan van personages in 'Familie'. Vanochtend maakte VTM een nieuw personage bekend dat binnenkort opduikt.

De verhaallijn van de studenten in 'Familie' wordt steeds belangrijker. 'Familie' De soap heeft het laatste jaar heel wat vernieuwingen ondergaan. Sinds kort speelt ook Ninalotte Roose de rol van Aurelie. Een personage dat al al zwaar te verduren kreeg op sociale media.

Vanaf vanavond wordt de verhaallijn dus nog groter. Vanochtend maakte VTM bekend dat er een nieuw gezicht zal opduiken. Britt Das zal de rol van Jill spelen.

Nog voor ze haar intrede maakt krijgt de dochter van Marleen Merckx al bakken kritiek over zich heen. "Kan heel dat studentenhuis verhuizen naar Ketnet?", vraagt een volger zich af. "Pfff weeral een nieuwe. Gaat dit nog over de Vandenbossches? Alle goede oude acteurs gaan eruit, en nieuwe komen in de plaats. Het stopt niet!", klinkt het onder meer.

Toch zijn er ook kijkers die Britt het voordeel van de twijfel gunnen. "Succes", Welkom Jill", en "Als ze haar rol goed speelt ,,is t in orde , fijn dat er wat afwisseling komt", besluit een kijker.

Tags Familie