Eindelijk! Makers van 'Familie' komen met verrassing van formaat waar iedereen heel blij mee zal zijn

door: STG
Familie_SandrineAndre.jpg
Afbeelding bron: VTM

Over exact tien dagen is het eindelijk zover: dan zitten dan fans van 'Familie' op het puntje van hun stoel. Nu de zomervakantie ten einde loopt, krijgen de kijkers van 'Familie' verrassend nieuws te horen over hun favoriete soap.

Maandag 28 augustus: het is een dag die met stip staat aangeduid in de agenda van de 'Familie'-fans. Hun favoriete soap wist de zomervakantie in te luiden met enkele bloedstollende cliffhangers.

Een ruzie tussen Mieke en draagmoeder Sam liep uit de hand, Lars en Cedric werden levend begraven door Elena Rieser én Raven bedroog Louise met Jill. Hoe loopt dat allemaal af?

Exact tien dagen voor de start van het nieuwe seizoen licht VTM al een tipje van de sluier. In de eerste trailer is te zien hoe Lars en Cedric proberen om te verhinderen dat de kist vol water loopt. Niko wil dat de politie hem en Sam laat gaan, maar raakt zo opgejaagd dat er versterking wordt opgeroepen. We zien ook hoe Louise zich wil excuseren voor haar gedrag, maar ze weet nog niet dat Raven haar zojuist heeft bedrogen met Jill.

Tags