Er hangt volgens 'Familie'-fans een geurtje aan: "Dit krijgt sowieso nog een staartje"

door: COS
Roel Vanderstukken Familie
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' heeft Benny (Roel Vanderstukken) een herdenking opgezet voor 'Wimmeke'. Zijn jeugdvriend kwam om het leven door een brand. Of toch niet?

Woensdag werd er plots aangebeld bij Benny (Roel Vanderstukken) en Samira (Belinda Voorspoels). Wim (Han Coucke) staat plots voor de deur. In de aflevering van donderdag doet 'Wimmeke' zijn verhaal.

"Ik denk dat een tante je gehoord had op de plaatselijke radio. Ze had direct door dat het over mij ging en heeft direct gebeld", vertelt Wim. Benny verwijst naar een krantenartikel waarin staat dat hij dood was. Maar dat blijkt er niet letterlijk in te staan.

"Mijn verwondingen waren echt wel zwaar, vooral mijn borstkas is verbrand. Ik heb tien operaties ondergaan, jaren moeten revalideren, maar ik leef nog", zegt hij. Benny verontschuldigt zich, maar dat is nergens voor nodig. "Je was er zelfs niet bij. Ik was met die lucifers blijven spelen."

Er hangt volgens 'Familie'-fans wel een geurtje aan de hele zaak. "Denk dat dit nog gevolgen zal hebben", klinkt het op TikTok. "Ik vertrouw het niet", zegt iemand anders. "Daar komen vodden van", lezen we nog. "Ja, dit krijgt sowieso nog een staartje."