'Familie'-fans vol lof over Aaron Blommaert, maar uiten allemaal dezelfde kritiek

door: COS
Aaron Blommaert als Raven in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

In 'Familie' gaat het steeds slechter met Raven (Aaron Blommaert). Zijn drugsverslaving sleept nu al weken aan.

Even leek het beter te gaan met Raven, maar vorige week liep hij weg van huis. Op sociale media zijn fans het over één ding eens: Aaron Blommaert doet het fantastisch. "Raven ziet er niet meer zo goed uit, maar acteert het supergoed", klinkt het.

"Hij speelt die rol fantastisch! Wat een talent die jongen", reageert nog een kijker op Facebook. "Hij acteert zijn rol perfect, zo goed!", lezen we nog. "Wat een acteur!", laat nog iemand weten. "Topacteur, wel eng om hem zo te zien. Hij speelt zijn rol heel goed!"

Sommige kijkers vinden de grimassen wat overdreven. "Alleen die scheve bekken trekken zijn we nu onderhand wel moe gezien. Voor de rest top geacteerd. Maar mag nu wel stoppen", klinkt het. Dat de verhaallijn tot een einde mag komen, daarover is iedereen het eens.

Geen goed voorbeeld

"Hij doet het goed maar het sleept wel lang aan", vindt nog iemand. "Zou goed zijn als ze beginnen tonen hoe hij hieruit geraakt. Mag ook eens iets positiefs zijn hè", merkt een kijker op. "Een goed voorbeeld voor de jeugd is het niet, het mag stoppen. Het is niet meer 'Familie'."

"Ze mochten geen reclame meer geven van sigaretten en alcohol op tv, maar dan altijd die drugs. In 'Familie' is het nu juist hetzelfde. Het mag gerust gaan stoppen, het begint minder leuk te worden met Raven. Dit is absoluut geen goed voorbeeld. Het is wel een topacteur, maar het is nu genoeg geweest."