'Familie'-fans zijn het eens over de toekomst voor Mieke en Niko

door: COS
Afbeelding bron: VTM

Mieke (Caroline Maes) is al een tijdje terug in 'Familie'. De waarheid over Sam en Niko is intussen ook aan het licht gekomen.

Als Sam (Tinne Ceuppens) zich burgerlijke partij stelt tegen Mieke (Caroline Maes) zou Mieke weleens in de gevangenis kunnen belanden. Dat lijkt voorlopig niet te gaan gebeuren, maar één ding is wel duidelijk: de relatie van Niko (Jo Hens) en Mieke is voorbij.

Dat het niet meer goedkomt tussen Mieke en Niko, daarover zijn de meeste 'Familie'-fans het eens. "Mieke en Niko? Da's voor altijd kapot, vrees ik", klinkt het op Facebook. "Ja, Mieke heeft het kapot gemaakt. Spijtig, was altijd een topkoppel."

"Denk het ook. Mieke gaat met Lars en Niko met Sam", voorspelt iemand. "Nooit gedacht dat het zover zou komen. Was hét koppel van 'Familie'", vindt een kijker. "Heel spijtig eigenlijk. Ze waren zo'n mooi koppel." En: "Vind het zo jammer."

"Niko bedriegt Mieke de hele tijd. Op een ander kruipen en dan die zwangerschap. Mieke heeft al veel moeten verdragen van Niko, heel veel! Maar heeft wel heel overdreven wraak genomen. Vrees dat ze bij haar broer Guido kan zitten. Laat ons hopen van niet maar vrees erover."