'Familie'-kijkers kunnen het niet meer aanzien: "Overgestapt naar 'Thuis'"

door: LHX
Afbeelding bron: VTM

'Familie' bestaat al meer dan 30 jaar. Het is ongetwijfeld een hele uitdaging om jaar na jaar goede verhaallijnen te blijven maken. Dat merken ook de kijkers.

Deze week was er in 'Familie' een heftige ruzie te zien tussen Zjef en Rudi enerzijds en Mieke en Niko anderzijds. Terwijl zij aan het bekvechten zijn, zit de kleine Finn erop te kijken.

De kijkers vinden het vreselijk om te zien. "Wat een kinderachtig gedoe van die twee koppels, en Finn is daar de dupe van", wordt er gereageerd op sociale media. "Word eens wakker en gedraag jullie als volwassen mensen!" "Het zijn net kinderen, alle vier."

Er komt daarbij ook heel wat kritiek op de makers van de serie. "Het trekt op niets meer, dat gelul en geruzie om niets", klinkt het onder meer. "Het begint goed tegen te steken!"

"Doe iets aan jullie belachelijke verhaallijnen, ik ben precies naar 'Spring' en 'W817' aan het kijken!", wordt er ook geschreven. Er zijn zelfs mensen die volledig zijn afgehaakt. "Ik ben van miserie terug naar seizoen 12 aan het kijken." "Ik ben overgestapt naar 'Thuis', veel betere verhaallijnen."

Download nu de gratis app van Redactie24

Tags Familie