'Familie'-kijkers merken iets vreemds in seizoensfinale: "Had gewoon iedereen kunnen redden"

door: LHX
Veronique
Afbeelding bron: VTM

De seizoensfinale van 'Familie' eindigde met een heftige cliffhanger. Elena lokte Veronique met zich mee om wraak te nemen voor de dood van haar zoon Koen.

Elena stelde Veronique voor een hartverscheurende keuze: Cédric of Lars. Veronique koos uiteindelijk voor Cédric, maar trof tot haar verbazing Yoko aan in de kist. Ondertussen liep de kist van Lars en Cédric vol met water...

Er zijn best wat kijkers die de scène een beetje raar vinden. "Ben ik nu de enige die zich afvraagt waarom Veronique niet eerst beide kisten opgegraven heeft en dan pas het deksel opende?", wordt er geschreven op sociale media. 

"Ze kreeg nog de keuze om de andere kist ook op te graven. Als ze dat had gedaan en dan het water liet lopen, had ze gewoon iedereen kunnen redden."

"Ik zou Elena eerst neergeklopt hebben met die schup", klinkt het ook. "Ik zou die graafmachine genomen hebben, dat bespaarde een beetje werk." "Ze kon toch gewoon die waterslang eruit trekken?"

"De tuinslang lag bloot, ze kon die met haar schup doorkappen." "Een houten kist, laat dat geen water door?" Het is duidelijk: volgens de kijkers hebben de scenaristen wel wat steken laten vallen. "Er klopte zoveel niet in die scène", wordt er geconcludeerd. "Het hing met haken en ogen aan elkaar."

Tags Familie