'Familie'-kijkers zijn het meer dan beu en willen duidelijkheid: "Hoogste tijd dat één en ander wordt uitgeklaard"

door: STG
Gunther Levi in Familie
Afbeelding bron: VTM

Kijkers van 'Familie' kloppen momenteel overuren. Ze speculeren over wat er allemaal staat te gebeuren.

 

Het ene mysterie in 'Familie' volgt het andere op. Kijkers zijn het beu en vragen de makers om duidelijkheid. Er hangt de laatste weken heel wat mysterie rond Samira. Tot voor kort was zij alleenstaande mama die het niet makkelijk heeft met drie kinderen en bij Benny inwoont. Intussen duikt ook de ex van Samira, Kalid op in de serie.

Samira is bang dat Kalid bepaalde zaken uit hun verleden weer zal oprakelen. Ook bij Matthias en Vanessa staat er wat te gebeuren. Het lijkt erop dat Vanessa de nieuwe zakenpartner van Matthias al eerder gezien heeft. Een periode waar ze liever niet aan herinnerd wil worden. 

Ook Quiten draagt iets mysterieus met zich mee. Die laat de laatste tijd alsmaar vaker horen dat hij nog iets niet verteld heeft van wat er zich heeft afgespeeld in Singapore. En dan is er nog het mysterie rond Lars. Die verdween van de radar nadat hij het bedrog had ontdekt van Véronique.

Die laatste verdenkt Lars ervan dat hij gelogen heeft over vroegere afspraken. Volgens haar woonde hij seksfeestjes bij waar ook minderjarigen aanwezig waren. In de buurt van een feestlocatie, een chique kasteel, werden halfnaakte en verdoofde slachtoffers gevonden.

Allemaal verhaallijnen waar heel wat kijkers genoeg van lijken te hebben. Dat meldt TV Familie. Op heel wat fansites zijn ze op zoek naar duidelijkheid. Fans worden ongeduldig en verlangen naar antwoorden. "Wat is nu de waarheid en wanneer komt deze eindelijk naar boven, zeg", vraagt een fan zich af.

"Het is de hoogste tijd dat één en ander wordt uitgeklaard. En heel graag nu", wil een andere fan nog kwijt. Of we binnenkort alle vragen opgelost zullen zien is nog niet duidelijk. Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van 'Familie' om 20u00 bij VTM.

Tags Familie