Gaan Louise en Raven uit 'Familie' binnenkort elk hun eigen weg? Aaron Blommaert verklapt het al

door: STG
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Instagram @aaronblommaert

Aaron Blommaert speelt al enkele jaren de rol van Raven in 'Familie'. In Dag Allemaal verklapt hij al dat zijn personage spannende tijden wachten.

Er staat heel wat te gebeuren met Raven, het personage in 'Familie' dat vertolkt wordt door Aaron Blommaert. In Het Laatste Nieuws laat de acteur weten dat er binnenkort een donker kantje komt bovendrijven.

Maar dat is niet het enige wat hij al deelt met kijkend Vlaanderen. Ook de geruchtenmolen over de toekomst met Louise draait op sociale media overuren.

"Op sociale media las ik al commentaren als: ‘Oei, die Jill gaat tussen Raven en Louise komen.’ Of dat klopt? Daarvoor moet je vooral blijven kijken", lacht Aaron.

"Ik kan alleen zeggen dat er de voorbije maanden al een paar andere stoorzenders opdoken, die de relatie van Raven bedreigden. Maar die twee overleefden alles. Hun relatie lijkt onbreekbaar", bedenkt hij zich.

"Louise geeft Raven nu vooral de kans om als persoon en muzikaal talent te groeien. Dat is wel mooi. Maar als ik haar was, zou ik toch echt maar beter uit mijn doppen beginnen te kijken", klinkt het mysterieus.