Grootste geheim ooit uit 'Familie' eindelijk ontrafeld: "Het ideale moment"

door: STG
Annie Geeraers en Ray Verhaeghe in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

'Familie' is al 32 jaar een vaste waarde op televisie. Toch bestond er tot nu toe nog altijd een belangrijk mysterie over de reeks.

Op sociale media is er de laatste tijd heel wat te doen rond een groot geheim over 'Familie'. De soap draait al erg lang mee, maar tot een onthulling van het grootste geheim kwam het nog nooit.

Tot nu, want de fans kunnen eindelijk terug hun hartje ophalen. Volgens heel wat personages van de familie Van den Bossche is het stoofvlees van de bomma dan ook het allerlekkerste ter wereld.

Het recept is dan ook een goed bewaard geheim. De bomma hield altijd één ingrediënt geheim, dat zij alleen kende en enkel in de kookpot deed, als iedereen uit de keuken was.

De Bomma kwam in hoogst eigen persoon naar het kot van de studenten, en verklapte het geheime ingrediënt aan Louise. Voor de kijkers bleef het een groot mysterie. De scène kan dan ook op heel wat negatieve reacties rekenen.

"Heel de tijd de spanning opbouwen en dan niks zeggen: wat een vervelende afknapper", schreef een fan op sociale media. Al wisten heel wat fans al een tijdje wat het geheim ingrediënt was. Ze kwamen het te weten uit het boek van de bomma. In Het Laatste Nieuws wordt een stukje uit het boek geciteerd.

“Dit is het ideale moment om het geheim ingrediënt van mijn stoofvlees uit de doeken te doen. Het feit dat ik vroeger grapte dat ik een geheim ingrediënt had, is een beetje zijn eigen leven gaan leiden. Maar dat vond ik des te leuker", lezen we.

"Het grote geheim is een doodgewoon stukje pure chocolade. Maar toch vooral ook een vleugje magie.”

Tags Familie