Makers 'Familie' bezorgen fans verrassing van formaat

door: STG
Familie_SandrineAndre.jpg
Afbeelding bron: VTM

Over exact één maand kunnen we weer dagelijks kijken naar een nieuw seizoen van 'Familie'. Heel wat kijkers zaten dan ook op het puntje van hun stoel tijdens de seizoensfinale van eind juni.

Fans van 'Familie' moeten nog een kleine maand geduld uitoefenen. Vanaf maandag 28 augustus komt 'Familie' terug met een gloednieuw seizoen. Daarin krijgen we antwoorden op heel wat prangende vragen.

Waar is Mieke en wat is er met haar gebeurd? Hebben Niko en Sam daar iets mee te maken? Overleven Cédric en Lars de moordpoging van Elena? En komt het nog goed tussen Raven en Louise, nu hij haar bedrogen heeft met Britt?

Al deze cliffhangers kennen binnenkort een vervolg. VTM heeft dan ook nieuwe beelden gelost die al iets prijsgeven over het aankomende seizoen. Véronique haalt alles uit de kast om Cédric en Lars op te graven en Niko en Sam ondervraagd worden door de politie.

“Ik zou nooit een vinger uitsteken naar mijn vrouw”, schreeuwt Niko (Jo Hens) tijdens een politieverhoor. Maar tegelijk krijgen we een bebloed keukenmes te zien in de trailer.

Tags Familie