Makers van 'Familie' zorgen opnieuw voor opschudding: "Wie hem dwarsligt zal het geweten hebben"

door: STG
Veronique (Sandrine André) in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

De makers van 'Familie' voeren de komende weken heel wat vernieuwingen door. Maandag maakt Loes Van den Heuvel haar opwachting, net als drie andere nieuwe personages. Maar er is meer.

'Familie' start maandag met een forse vernieuwing. Zo zullen er maar liefst drie nieuwe acteurs hun intrede maken in de reeks, waaronder Loes Van den Heuvel, en Toon Hens, de broer van Jo Hens, die Nico speelt.

Woensdag maakt Ninalotte Roose haar intrede. Ze kruipt in de huid van Aurélie, een jonge studente die het leven van Louise binnendringt. Maar daar stopt het niet.

Er zijn nog veel meer problemen op komst in de soap, want Bas Vermeulen duikt plots op. De bierbrouwer lijkt sympathiek, maar al snel zal blijken dat hij een pitbull kan zijn. “Wie hem dwarsligt, zal het geweten hebben”, vertelt Thomas Cammaert in TV Familie.

“Bas is een gastrol, maar zal toch een tijdje meegaan. Ik sta al sinds vorig jaar op de set en ­beleef er veel lol", klinkt het.

"Ik vind het nu al jammer dat dit avontuur ooit zal stoppen. Ik heb de smaak te pakken en wil vaker in Vlaanderen werken. Ja, I’m back!”, lacht hij.

Tags Familie