Op deze dag lijkt Lars terug te keren in 'Familie'

door: STG
Kürt Rogiers als Lars in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

De voorbije weken was er heel wat te doen omtrent de verdwijning van Lars Dewulf in 'Familie'. Kürt Rogiers liet recent nog weten nu wat tijd te hebben voor andere projecten. Of dit ook echt wil zeggen dat zijn rol in de serie een minder groot aandeel zal krijgen is nog maar de vraag.

Fans van 'Familie' vragen zich af waarom Lars zolang wegblijft. Kijkers beginnen ongeduldig te worden en hopen toch dat het nog goed komt tussen Lars en Véronique. De romance tussen Véronique en Koen keuren ze dan ook volledig af.

'Wààr blijft Lars', is nog steeds de meest trending opmerking op de fansite. Een kijker laat ook zijn ongenoegen blijken. "Wat mis ik de tijd van Véronique met Lars. Hoe het er nu aan toegaat... sorry hoor!", klinkt het. 

Lang kan het niet meer duren vooraleer we Lars zullen terugzien. Tijdens '30 jaar Familie' vertelde Kürt nog dat Lars vooral veel miserie met Koen wacht, en dat die verhaallijn nog zal lopen dat aan de midseasonfinale. De nodige research verklapt misschien wel de datum waarop Lars terugkeert.

Op de website van uitgeverij Pelckmans staat namelijk een nieuw 'Familie'-boek op de planning. Dat zal 'weerwraak' gaan heten. 'Wat gebeurt er met Lars na zijn breuk met Véronique?' luidt de ondertitel. De vorige boeken van 'Familie' over onder andere Marie-Rose en Louise verschenen altijd op de dag dat de personages op TV hun comback maakten. 

Het boek over Lars wordt aangekondigd voor 24 oktober. Wordt dit de dag waarop Lars zal terugkeren?

Tags