Producer van 'Familie' heeft onheilspellende boodschap over Raven en Louise

door: LHX
Louise en Raven
Afbeelding bron: VTM

Vanavond is het zover: het nieuwe seizoen van 'Familie' gaat van start. Eindelijk zullen de kijkers antwoord krijgen op een hele reeks prangende vragen.

Kan Veronique Lars en Cédric op tijd redden? Hoe loopt de vechtpartij tussen Mieke en Sam af? En is de relatie tussen Louise en Raven voorbij, nu die laatste met Jill gekust heeft? Na twee maanden wachten krijgen we deze week eindelijk duidelijkheid.

Over de koppels Raven en Louise en Niko en Mieke is er door kijkers al heel wat gespeculeerd. Het nieuwe seizoen van 'Familie' start immers met de oude begingeneriek, waarin beide koppels nog steeds al kussend te zien zijn.

Aan Het Laatste Nieuws laat creative producer Wim Feyaerts weten dat de makers een aanpassing overwogen hebben, maar dat ze er uiteindelijk toch voor hebben gekozen om aan het begin van het nieuwe seizoen nog niets weg te geven over de verhaallijnen.

Toch doet hij uitschijnen dat er grote veranderingen op til zijn. "Als na een tijdje alles duidelijk is, zullen we onze begingeneriek misschien wel wat moeten aanpassen, ja", lacht hij geheimzinnig. Dat klinkt niet goed...

Tags Familie