Vanavond duikt een nieuw gezicht op in 'Familie' dat we allemaal kennen

door: STG
Familie
Afbeelding bron: VTM

Nu Kato vertrekt naar Tenerife is er een plaats vrijgekomen in de cast van 'Familie'. Die wordt vanavond al meteen ingevuld door een acteur die we allemaal kennen.

Gisteren brachten we al het nieuws dat er deze week twee nieuwe personages hun opwachting maken in Familie. Nu Kato naar Tenerife vertrekt wordt haar plaats al meteen ingevuld.

Vanavond belt mysterieuze nonkel Raymond aan bij Hanne en Quinten. “Door een familieruzie was Raymond lange tijd bij Quinten uit beeld verdwenen, maar hij duikt op om ‘iets’ recht te zetten. Iets wat anders uitdraait dan verwacht. De kijker zal meteen voelen dat er iets niet klopt. Maar wat? Die mysterieuze ondertoon vind ik heerlijk om te spelen", vertelt de acteur in Het Laatste Nieuws.

De rol van nonkel Raymond zal gespeeld worden door iemand die we allemaal heel goed kennen. Frans Van der Aa debuteert na zijn rol als Zwarte Piet in 'Dag Sinterklaas', vanaf straks dus ook in 'Familie'. In het verleden zagen we hem eerder al aan het werk in 'Thuis'.

Zijn passage was toen goed voor twee afleveringen. Op de set van 'Familie' voelt frans zich intussen al helemaal thuis. “Ik ondervond weinig aanpassingsproblemen en merkte al snel dat ‘Familie’ wordt gemaakt door een ploeg die goed marcheert en met goede wortels in de grond. Iets wat in de tv-wereld niet altijd vanzelfsprekend is. Ik had me ook wel goed geprepareerd en nagedacht over wie mijn personage precies is.”, klinkt het.

Tags Familie