Moeder vermoordde haar dochtertje (3) omdat ze wilde vrijen met haar vriend

door: MRO
moord midlands
Afbeelding bron: West Midlands Police

Een moeder van 23 jaar heeft haar eigen dochtertje Kaylee van 3 jaar vermoord omdat ze in de weg liep op het momen dat de moeder wilde vrijen met haar 22-jarige vriend. Beiden werden veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf.

De feiten gebeurden in het Engelse Solihull. Op 9 augustus 2020 belde Nicola Priest naar de hulpdiensten. Onderzoek wees echter uit dat ze pas belde nadat haar dochtertje overleden was.

Het kind werd dood gevonden met verwondingen aan onder meer de borst. De rechter vertelde dat de 22-jarige vriend Callum naar de flat van Nicola ging en dat ze de liefde wilden bedrijven. Dochtertje Kaylee wilde nog wat opblijven en spelen.

Hoewel er geen direct bewijs is van wat er gebeurde, was het dochtertje die nacht ziek van de verwondingen die ze had opgelopen nadat ze geslagen werd. Mama Nicola en de vriend deden niets om het kind te helpen, terwijl Kaylee gered had kunnen worden indien ze de hulpdiensten tijdig hadden gebeld.

De 3-jarige Kaylee en haar moeder werden kort voor haar overlijden nog gefilmd door bewakingscamera's. Die beelden werden in de rechtbank getoond.

De moeder werd veroordeeld tot 15 jaar cel en haar vriend tot 14 jaar cel.

Tags moord