Vreselijk incident nabij frituur: Jonge vrouw in gezicht gestoken, uitbater wordt gebeten

door: STS
Frituur - frieten
Afbeelding bron: Photonews

Er heeft zich een steekpartij voorgedaan nabij een frituur. Daarbij liep een jonge vrouw verwondingen op, onder meer in het gezicht.

Het incident speelde zich 's avonds rond 22.40 uur af aan de Pieter Breugellaan in Kleine-Brogel (Peer). "Een vrouw van 24 jaar raakte gewond door ernstig scherp geweld", meldt het parket. "Ze liep daarbij ernstige verwondingen op aan de handen en het gezicht, zonder dat ze in levensgevaar verkeerde."

De 13-jarige zoon van de buurman, de uitbater van een frituur, hoorde het slachtoffer om hulp roepen en belde de politie. Intussen zette zijn vader de achtervolging in op de aanvaller. Maar ook hij werd bedreigd en aangevallen. "We raakten in een gevecht en hij beet in mijn vinger. Toen hij dreigde met iets wat op een wapen leek heb ik hem moeten laten gaan", vertelde de man aan Het Belang van Limburg.

Het slachtoffer werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. De politie kon intussen een verdachte arresteren. "Momenteel wordt nog onderzocht of hij gelinkt kan worden aan de feiten", zegt het parket, dat in het belang van het onderzoek niet meer kwijt wil over de zaak.