VTM

Tim uit ‘Temptation Island’ is razend na beschuldigingen van Deborah: “Maar zij heeft mij bedrogen en dan nog wel met hem"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Tim Wauters (31) moet op dit moment zowat de meeste gehate deelnemer uit ‘Temptation Island’ zijn. Hij bedroog zijn vriendin Deborah Leemans op het eiland.

Deborah (26)  heeft nu besloten dat ze niets meer met Tim te maken wil hebben. “Wat er ook zou gebeuren tijdens of na 'Temptation', we zouden het netjes houden. Geen moddergevecht. Geen kwaadsprekerij. Geen oude koeien uit de gracht. Ik heb mij daar altijd aan gehouden. Zelfs toen ik gevoelens kreeg voor Cherish blééf ik zeggen dat Deborah dat niet verdiende. En dan lapt ze mij dít”, reageert Tim in Dag Allemaal.

Gebroken rib
Deborah zei zelfs dat ze bewezen heeft dat Tim haar gebroken rib bezorgde. “Dan moet ze mij dit bewijzen maar eens tonen”, gaat Tim door op zijn elan. “Ik heb haar nooit aangeraakt.”

Bedrogen
“Bovendien heeft Deborah mij in het verleden ook al eens bedrogen. Toen wij vorig jaar tijdelijk uit elkaar gingen, was dat niet zomaar. Na een opleiding voor haar werk ging de ploeg nog iets eten. Deborah is die avond niet thuisgekomen. Ze is die nacht bij haar baas blijven slapen, en ze viel niet 'per toeval' in die man z'n bed in slaap." 

Doodongerust
“Ik heb toen een hele nacht rondgereden om haar te zoeken. Ik was doodongerust. Ik heb haar niet gevonden en ben als een wrak terug thuisgekomen. En dan blijkt dat ze toevallig bij haar baas in slaap is gevallen.”