VTM

Roel Vanderstukken heeft belangrijke beslissing genomen: “Dit wil ik doen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews/Medialaan
Roel Vanderstukken (41) kruipt stilaan maar zeker overeind na de zware ingreep aan zijn hart. De acteur zegt zelf een nieuwe mens te zijn geworden.

“Ja, wat een verschil met vroeger. Er zat wat slechtgezindheid in mijn aders opgestopt. Ik was een tikkende tijdbom zonder dat ik het besefte. Het minste was mij te veel”, licht Roel toe in TV-Story.

De acteur heeft ook een belangrijke beslissing genomen na zijn gezonheidswaarschuwing. “Het heeft me vooral geleerd dat Anne-Sophie en ik een heel sterk koppel zijn. Dichter dan dit kan je als man en vrouw niet staan."

"Het heeft me een nog helderdere kijk gegeven op wie we samen zijn. Ik besef meer dan ooit hoe graag ze mij ziet, ook al ben ik niet altijd de makkelijkste om mee samen te leven.”

"Mijn karakter is niet veranderd, maar ik zal misschien wel sneller merken dat ik weer te veel aan mezelf denk en moet ingrijpen. Ik wil mijn vrouw de rest van haar leven gelukkig maken en laat ons hopen dat we later nog volop kunnen genieten van ons pensioen."