‘Eden Hazard is het gedrag van Chelsea stilaan beu aan het worden en wil ingrijpen’

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De transfer van Eden Hazard naar Real Madrid blijft maar aanslepen. Heel veel tijd is er niet meer en dus denkt de Rode Duivel er aan om in te grijpen.

Chelsea weigert om mee te werken aan de transfer. ‘Tien dagen nadat Hazard in Sint-Petersburg nogmaals benadrukte dat hij aan een nieuwe uitdaging toe is, staan de gesprekken op clubniveau nog nergens. Na een nieuwe 'njet' van Neymar en de onbeschikbaarheid van Kylian Mbappé (beiden PSG) is hij wel degelijk de prioriteit van Real.’ 

‘Hazard, een van de sterren op het WK, moet na het vertrek van Ronaldo dé nieuwe Galáctico worden. Een kans die hijzelf evenmin wil laten liggen. Het is now or never, nu of nooit”, schrijft Het Laatste Nieuws.

De transfermarkt in Engeland is nog maar 17 dagen open. Daarna kunnen Engelse clubs geen spelers meer aantrekken, maar mogen er nog wel spelers naar het buitenland vertrekken. Al is de kans onbestaande dat Chelsea Hazard dan nog zal laten gaan.

Er zit dus wat haast bij. Hazard denkt er dan ook aan om bij Chelsea een officieel transferverzoek in te dienen. Zo drijft hij de hele zaak natuurlijk wel op de spits.