Thibaut Courtois voorgesteld bij Real Madrid: “Je familie is hier al thuis in Madrid, deze club zal een deel worden van je familie”

bron: Sporza
door: PMN
Afbeelding bron: Twitter
Vanmiddag is Thibaut Courtois voorgesteld bij Real Madrid. De Rode Duivel komt over van Chelsea.

Toen Courtois binnenkwam in de perszaal van Bernabeu kreeg hij een applaus van de aanwezige journalisten, zo staat te lezen bij Sporza. De persconferentie begon met een filmpje van de hoogtepunten van Courtois zijn carrière.

"Dit is een mooie dag voor de club. Met Courtois halen we een speler met heel veel talent, werkkracht en passie binnen. Hij is een van de beste doelmannen ter wereld, zo niet de beste”, stak van voorzitter Florentino Perez van wal op de persconferentie.

"Bij Real hebben we de strategie om winnaars aan te trekken, die geschiedenis kunnen schrijven. Courtois hoort in deze traditie. Madrid is je thuis, want je kinderen wonen hier al. Santiago Bernabeu zal een deel van je familie worden. Welkom thuis!"

Ook Courtois sprak de aanwezige journalisten toe. “Er komt een droom in vervulling vandaag. Als kind was het een droom om voor deze grote club te spelen. Ik heb veel bewondering voor het shirt. Ik heb de sfeer al mogen meemaken als tegenstander en ben blij dat ik hier nu zelf ook deel van mag uitmaken. Hala, Madrid!"”