Dochtertje van 3 jaar ziet hoe haar mama door haar vriend wordt neergestoken: “Mama, moet met mij spelen”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Gistermiddag rond 12 uur kwam een man van Libische afkomst een bakkerij in Torhout binnengelopen. Daar stak hij de gerante neer voor de ogen van haar 3-jarige dochtertje.

De man was de vriend van de 34-jarige gerante Mélissa. Hun relatie stond al een tijdje onder druk. Ze hadden vaak ruzie en ze kreeg slaag van hem. Vermoedelijk heeft Mélissa gistermiddag gezegd dat hij moest vertrekken.

Het Nieuwsblad vermoedt dat daarna de stoppen van de man doorsloegen. Hij stak zijn vriendin neer. “Het was verschrikkelijk”, vertelt een buurtbewoner. “Die vrouw was hevig aan het bloeden. Het bloedspoor toonde hoe ze had proberen weg te kruipen. Het leek die man allemaal niet te kunnen schelen. Het kleine meisje bleef maar zeggen dat mama met haar moest spelen. Maar zelfs daar reageerde hij niet op.”

De vrouw werd meteen naar het ziekenhuis overgebracht nadat ze van een MUG-team de eerste zorgen kreeg. Ze werd gisteren nog uren geopereerd. Het parket omschrijft haar toestand als “levensbedreigend”. De bakkerij blijft voorlopig verzegeld zodat speurders de zaak verder kunnen onderzoeken.

Tags torhout