Op 27 augustus start het nieuwe seizoen van Familie: Véronique verliest de moed en Benny loopt iemand bijzonders tegen het lijf op café

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Op 27 augustus start het nieuwe seizoen van Familie op VTM. En we weten ook al wat er in die eerste afleveringen het nieuwe seizoen zal gebeuren.

VTM gaf al de inhoud van de eerste week vrij. De grote vraag waar iedereen een antwoord op wil weten is wie Amélie neergestoken heeft? Het enige wat we weten is dat Véronique naast het bebloede lichaam van haar zus is wakker geworden, zonder zich ook maar iets te herinneren van de avond ervoor. Véronique heeft het moeilijk met het verwerken van dit alles. Ze dreigt stilaan de moed te verliezen.

Lars heeft intussen een vermoeden wie zijn zus heeft neergestoken. Al twijfelt zijn moeder Brigitte aan die theorie. Tijdens de eerste week windt zijn ex Marie Mathias volledig rond haar vinger. En dat zet Lars met de mond vol tanden.

NIEUWE PERSONAGES
In de eerste week duiken er ook wat nieuwe personages op. Zo loopt Niko een oude bekende tegen het lijf en maakt Benny op café met Jonas kennis. Die laatste is geen onbelangrijke. Uiteindelijk zal blijken dat hij de broer is van Robin, de vriendin van Benny. Jonas, een rol gespeeld door David Cantens, zal ook de nieuwe slechterik worden in Familie.

Al zijn er nog een pak vragen die voorlopig onbeantwoord blijven. Overleeft Amélie de aanval? Wat zal er met Stan gebeuren? Hoe loopt het af met Mila en Milou en moet Emma naar de gevangenis? De antwoorden krijgen we in de loop van september.

Tags familie vtm