Groot mysterie over huwelijk van Meghan en Harry blijft onopgelost: “Misschien was het Kate?”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het huwelijk vaan Meghan Markle en prins Harry ligt al even achter ons, maar toch zijn er nog fans met hun huwelijk bezig. Ze zoeken het antwoord op een groot mysterie.

Toen Meghan de St. George’s Chapel binnenwandelde, had ze geen bloemen in de hand. En meteen daarna wel. Wie heeft haar dan die bloemen gegeven?

Er zijn verschillende speculaties. Een mogelijkheid is dat ze het boeket van Kate Middleton gekregen heeft. De vrouw die het haar gaf droeg ze als zij een wit ‘ensemble’. Dat lijkt echter onwaarschijnlijk want Kate zou dan van helemaal vooraan naar achteraan gelopen zijn.

KENSINGTON PALACE
Of was het Samantha Cohen? Dat is de privésecretaresse van The Queen die Meghan helpt tijdens haar traject om een volwaardige royal te worden. Ze werd volgens Het Nieuwsblad wel vaker gezien bij Meghan gezien en droeg op haar huwelijk met prins Harry een lichtroze ensemble met, jawel, een schuine hoed op haar hoofd. En die lijkt vanop afstand op de jurk die Kate droeg.

Wie de bloemen echt gegeven heeft gaan we allicht nooit weten. Tenzij Kensington Palace een antwoord wil geven op de veelgestelde vraag.