VTM

Jani vreesde het ergste: “Op een bepaald moment zei de dokter tegen mijn vriend dat er een grote kans is dat het mis zou lopen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Deze zomer kwam er het bericht over Jani Kazaltzis (39) dat hij in het ziekenhuis lag. Een routine-operatie liep toch nog fout.

Jani moest een simpele ingreep ondergaan aan zijn wijsheidstanden, maar dat liep nog bijna fout. In ‘Het zomert met...', het Eén-programma van Bruno Wyndaele, legt Jani vanavond uit wat er allemaal gebeurd is.

"Eenmaal thuis hing mijn bed vol bloed, mijn stem was weg en ik dacht: 'Dit klopt niet'", aldus Jani. "Ik heb mijn lief wakker gemaakt en op een briefje geschreven: 'Breng mij nu naar het ziekenhuis' - ik kon niet meer praten."

OPGEZWOLLEN KAAK
Jani onderging een nieuwe operatie, maar toch bleef zijn kaak opzwellen. Pas in een ander ziekenhuis ontdekten men wat er aan de hand was. Daar zag men de ernst van de situatie in.

De tv-presentator had een abces dat was uitgezet naar zijn hart en longen. "Op een gegeven moment zeiden de artsen tegen mijn vriend: 'Er is een grote kans dat het misloopt.'"