Nieuw dodelijk slachtoffer in horrorstraat in Lanaken: Vrouw (55) op gewelddadige wijze vermoord in haar eigen huis

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Gisteren is er in het Limburgse Laken een verontrustende ontdekking gedaan. Een vrouw werd daar dood teruggevonden onder de douche.

Volgens het parket is er niemand opgepakt en zijn er officieel geen verdachten voor de moord op Inge Verstappen. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Van kennissen valt wel te horen dat de vrouw op het punt stond om te verhuizen en ook haar partner zou verlaten. Verstappen woonde in Hoenderbroekstraat en die heeft de laatste tijd wel een kwalijke reputatie.

HORRORSTRAAT
In diezelfde straat stierf vorige week nog een baby van twee maanden toen die door elkaar geschud door de vader. De man, die ook nog twee andere kinderen heeft, zit sindsdien in de cel. En vlak bij de woonst van Verstappen ligt ook het huis van Femke Wetzels. De 38-jarige blondine werd vorig jaar in een café in Lanaken doodgestoken. De dader was haar jaloerse ex-man René Fripont. Hij belaagde haar na een carnavalsfuif en vermoordde haar ter plaatse. Fripont zelf pleegde later zelfmoord in de gevangenis van Hasselt.

En meer dan vijftien jaar geleden stierf een dame in de Hoenderbroekstraat. Ze werd teruggevonden in haar badkamer. De omstandigheden waren toen lang onduidelijk. Uiteindelijk is ze overleden aan brandwonden.

Tags lanaken