VTM

Wendy Van Wanten niet opgezet met plannen van Frans: “Ik wil dat niet”

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten en Frans zijn nog niet getrouwd. Dat zal er voor het eerst ook niet van komen met Frans zijn nieuwe plannen.

Wendy leerde Frans kennen via het programma 'Wie Wordt De Man Van Wendy?'.  "Mijn manager wilde dat er iemand was voor mij. Op zijn sterfbed heeft hij nog ‘Wie Wordt De Man Van Wendy’ in elkaar gestoken. Ik luisterde altijd naar hem, hij had goede bedoelingen met mij. Er is nog steeds een chemie tussen mij en Frans. Dat is heel straf, ik moet nog altijd knijpen. Ik ben in de armen van Frans gevallen", herinnert Wendy zich nog bij Radio 2.

“Niemand geloofde in onze relatie. Zelfs mijn oudste zoon Dylan had er moeilijk mee. Ik heb met Frans ook moeilijke momenten gekend. We deden ook alles samen. Hij stond altijd in functie van mij. Frans is nu 56 jaar en hij heeft een nieuw bedrijf opgestart in de bouw."

"Dat wil hij nog een jaar of tien doen. Voor mij is het wennen. Ik wil mijn oude dag niet alleen slijten. We zullen wel zien hoe het loopt. Ik moet werken aan mijn verlatingsangst. Dat is een zwak puntje bij mij. "