VTM

Gert Verhulst heeft het helemaal gehad: “Wat ze mij daar gelapt hebben is echt niet leuk en ook pijnlijk voor mijn kinderen”

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gert Verhulst is zelf niet uit de media weg te slaan, zeker niet nu we midden in een nieuw seizoen van 'Gert Late Night' zitten. Al heeft Gert het ook wel gehad met de pers.

"Alles wat ik doe wordt door iedereen gevolgd. Ik rij naar het Sportpaleis voor het optreden van Samson en Gert. Ik rij er een fietser aan. Ik kon die onmogelijk zien komen. Dan hebben we toch voor de zekerheid een ambulance gebeld en bleek dat er toch niets aan de hand was met het slachtoffer. Het stelde niets voor. Het duurde geen uur voor de pers hierover schreef. Dan denk ik wel van: ‘Moet dit nu?", reageert Gert bij Radio 2.

"Je moet ook niet alles geloven wat er geschreven hebt, want niet alles klopt. Ik heb één keer meegemaakt dat ze mij gevolgd zijn, toen ik nog met Karen was, tot in Dubai. Dat waren toen Nederlandse journalisten. Mijn ex-vrouw wist van die relatie, maar toen schreven ze alsof ik haar aan het bedriegen was."

"Ja, dat bracht mij natuurlijk wel in een slecht daglicht. Ik probeerde toen ook voor mijn kinderen heel die relatie met Karen weg te houden. Als zij bij ons was, hielden we het rustig. We kusten toen ook niet enzo. Het was zo al pijnlijk genoeg. En dan zien ze mij al kussend met Karen op de cover van een blad staan. Nee, dat was echt niet leuk en hun verhaal klopte ook niet.”