VTM

Bo Van Spilbeeck heeft boodschap voor iedereen: “Ik kan het weten want het heeft mij meer moeite gekost dan ik mij had kunnen inbeelden”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
De boekenbeurs is weer begonnen. Naar jaarlijkse gewoonte komen er ook weer heel wat bekende Vlamingen over de vloer. Dit jaar staan men in rij aan te schuiven om een foto en handtekening van Bo Van Spilbeeck.

“Is dat Bo Van Spilbeeck? Amai, die ziet er goed uit. Die is precies nog wat veranderd. Ja, het is een echte vrouw geworden.” Het zijn maar enkele commentaren van de bezoekers. Opvallend is dat Bo signeert op de boekenbeurs terwijl ze zelf niet eens een boek geschreven heeft. “Ik weet ook wel dat de uitgeverij me heeft gevraagd om te signeren omdat ik een bekend iemand ben geworden”, zegt Bo in Het Nieuwsblad.

“Twee jaar geleden hadden ze me niet gevraagd. Ik ben een merk geworden, ik besef dat wel. Ik ben nog onlangs nog gaan praten voor de vrouwen van VOKA over ‘Bo’ als merk. Gewoon al het woord ‘Bo’ volstaat om te weten over wie het gaat. Erg raar is dat.” Bo signeert er een boek voor het goede doel.

“Je krijgt het niet in je schoot geworpen”, luidt het bij Bo. “Je moet er moeite voor doen en ik kan het natuurlijk wel weten. Ik heb veel meer moeite moeten doen ik dan dat ik kon inbeelden.”