VTM

Laura Lynn neemt beslissing: “Ik doet dit voor mijn dochtertje Eliana"

bron: Showbizzsite
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Laura Lynn is woensdagavond in de prijzen gevallen. Ze heeft een ‘Loftrompet’ ontvangen.

“Ik heb een ‘Loftrompet’ ontvangen voor het beste nummers door een zangeres gebracht”, verduidelijkt Laura bij Showbizzsite. “Ik ben daar superfier op. Ik had er stilletjes op gehoopt. Het is voor mij de kers op de taart. Het nieuwe album gaat ook heel goed.”

“En we zijn al aan het nadenken over een nieuw album. Het zal opnieuw in countrystijl zijn. We willen nog bekijken welke nummers we op het album zetten. De nummers moeten wij wel liggen.”

ZOMERMAANDEN
Laura doet ook erg geheimzinnig. “Deze zomer staat er wel wat te gebeuren”, gaat ze verder. “Ik kan er nog niet heel veel over zeggen, behalve dan dat de fans het allemaal in het oog moeten blijven houden. Misschien komt er nog een zomerrevue, wiet weet.”

“Tijdens de eindejaarsperiode wil ik er voor mijn gezin zijn. Mijn dochter Eliana zal ook thuis zijn want ze heeft kerstvakantie. Ik denk dat ze het fantastisch zal vinden als haar ouders er altijd voor haar zijn. Ze heeft ook haar eerste rapporten gekregen en die zijn heel goed. De juf zegt dat het een braaf, stil meisje is. Thuis is dat toch wat anders”, bedenkt Laura zich nog.