“Ik heb een berichtje naar Bart De Pauw gestuurd, maar hij geeft geen antwoord. Dit is best heftig”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
De verwachting is dat we in de komende maanden gaan weten wat nu de beschuldigingen zijn aan het adres van Bart De Pauw. Er is een klacht voor grensoverschrijdend gedrag ingediend tegen hem.

De zaak sleept nu al meer dan een jaar tijd. Iedereen wil nu wel eens weten wat er aan de hand is. Dat is bij Jonas Geirnaert niet anders. 

Jonas schreef samen met zijn vrouw Julie ‘De Dag’. “Ik heb dat script ook aan Bart De Pauw laten lezen”, zegt Jonas in Dag Allemaal. “Bart was meteen enthousiast. Dankzij hem en Michiel Devlieger (directeur fictie bij Vier en Vijf) is de puzzel in elkaar gevallen.”

“Ik ben Bart enorm dankbaar. Tien jaar geleden heeft hij mij gevraagd om mee te schrijven aan ‘Quiz Me Quick’. Dat was de eerste keer dat ik iets schreef dat niet puur comedy was.”

“Ik vind het heel erg wat Bart nu overkomen is, net zoals dat het geval bij de mensen uit zijn directe omgeving. Sindsdien heb ik nog maar weinig van hem gehoord. Dat is best heftig.”

“Ik heb Bart ook een berichtje gestuurd dat als hij wil praten altijd bij mij terecht kan, mocht hij daar behoefte aan hebben. Maar ik heb hem nog niet gehoord.”