Paul Severs met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij in coma ligt

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er is vreselijk nieuws over Paul Severs. De zanger is getroffen door een hartfalen en ligt in coma.

Paul Severs (70) is in het ziekenhuis opgenomen na een hartfalen. Dat maakt Het Laatste Nieuws bekend. De zanger ligt in coma nadat hij tijdens een fietstocht een hartaanval kreeg.

Paul Severs kreeg vanmorgen een zware hartaanval. Hij kreeg die tijdens een fietstochtje. Op dat moment was hij onderweg naar een vriend. De vriend belde de hulpdiensten.

Coma
Paul Severs werd meteen naar de spoedafdeling van het Erasmusziekenhuis in Anderlecht gebracht. Daar wordt hij nu in een coma gehouden. 

Zijn zoon Christophe reageerde al op het nieuws. “Mijn pa is na hartfalen deze middag gehospitaliseerd. Meer details kunnen we momenteel niet delen en vragen jullie allen de privacy van de familie te respecteren. Concreet vragen wij zijn vrouwtje Paulette zowel als zijn naaste familie niet te contacteren om meer info te kunnen verkrijgen.”

Er stonden nog heel wat optredens in de agenda van Paul Severs. De optredens van de eerste weken zijn al geannuleerd.  “Aan alle organisatoren met wie mijn pa lopende contracten heeft: Alle contracten zijn minstens tot en met 12 april 2019 met onmiddellijke ingang geannuleerd. Onze excuses hiervoor. Bedankt al voor al jullie steunbetuigingen en wij hopen allen op een prompt herstel.”