Thomas Buffel en zijn vriendin Annabel nemen belangrijk besluit: “Het zou niet goed zijn voor de kinderen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Thomas Buffel heeft met Annabel een nieuwe vriendin gevonden na de dood van zijn vrouw Stephanie. De twee zijn gelukkig samen in Hasselt.

Annabel is bovendien zwanger. “Ik beleef het deze keer op een andere manier”, zegt Thomas Buffel in Dag Allemaal. “Omdat ik besef dat dit misschien wel de laatste keer is. Ik geniet er intens van, ik weet hoe broos het leven kan zijn. Maar elke dag vier uur in de wagen om naar je werk te rijden... "

"Het is niet altijd simpel, dat klopt, maar nadat mijn verhaal bij mijn ex-club Genk afgelopen was, moest ik keuzes maken. Het was wellicht makkelijker geweest om te stoppen, maar ik voetbal sinds mijn vijfde, en die passie zet je niet zomaar even opzij.”

Thomas en Annabel dachten even aan verhuizen. ”Dat hebben we even overwogen. Maar Annabel werkt in Hasselt, de jongens gaan hier naar school, en onze relatie was bovendien nog te pril om meteen al alles daarvoor te gaan opgeven. Bovendien kreeg ik door mijn leeftijd maar een contract voor één jaar. Het zou niet slim zijn om de jongens een jaar uit hun vertrouwde omgeving te halen.”