“Jeroen Meus zou er beter mee stoppen: Hij is niet gelukkig, dit is echt niets voor hem”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Eén
Jeroen Meus blijft uitstekende kijkcijfers behalen als quizmaster van ‘Twee tot de zesde macht’. De kijkcijfers schommelen tegen het miljoen aan.

Kürt Van Eeghem was zelf jarenlang quizmaster van ‘De drie wijzen’. Hij heeft zijn bedenkingen bij Jeroen Meus. “Ik ben niet zo’n fan van Jeroen Meus als presentator van ‘Twee tot de zesde macht. Misschien zou er beter mee stoppen”, klinkt Kürt streng in Dag Allemaal. 

“Ik zie geen presentator. Kijk, Jeroen is een jongen met enorm veel talent. Die plakt wel op televisie. Maar spelletjes en quizzen presenteren, da’s echt niet makkelijk. Doordat alles vooraf zo is gerepeteerd, verliest Jeroen alle spontaniteit.”
(Lees verder onder de foto)

Tv-kok
“Wat ik vooral heb gezien: iemand die in de problemen komt, die zich niet lekker voelt. Die zoveel beter is in een andere rol. Die jongen moet gewoon zichzelf kunnen zijn. Want ik hou heel veel van wat Jeroen tot nu toe heeft gedaan.” 

“Ik meen het, hij heeft echt prachtige televisie gemaakt. Er is geen betere tv-kok ten westen van de Chinese muur. Hij maakt ’n recept klaar, en wat hij zegt tegen het meisje dat achter de camera staat, daar is niks van afgesproken, en dat voel je. Dat doet-ie perfect."