Anuna De Wever zet iedereen die commentaar had op zijn plaats met dit groot nieuws

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Anuna De Wever heeft groot nieuws te melden. Ze heeft namelijk haar diploma van het secundair onderwijs behaald.

Anuna is over de hele lijn geslaagd en heeft haar A-attest op zak. Ze zet daarmee iedereen die de voorbije maanden commentaar had op zijn plaats.

“Ik heb de laatste weken veel commentaar gekregen dat ik niet ging slagen en dat ik zou moeten blijven zitten, maar het is me toch gelukt. Dat was ook de voorwaarde die mijn papa me gegeven had. Ik mocht spijbelen voor het klimaat, maar ik moest wel mijn diploma halen. En ik ben dus geslaagd, iedereen van Youth For Climate trouwens”, vertelt Anuna enthousiast. “Nu kan ik nog meer bezig zijn met het klimaat en de politiek die er achter zit.”

Toekomst
Anuna heeft haar toekomst voor de komende jaren al helemaal uitgestippeld. Ze gaat eerst Social Sciences studeren aan de Vrije Universiteit Brussel, en daarna internationale politiek.

In september begint ze terug met acties voor het klimaat. “Hoe we dat gaan doen, staat nog niet helemaal op punt. Maar we gaan blijven strijden voor het klimaat. We hopen dat er nu snel een regering komt, zodat we van het klimaat toch een prioriteit kunnen maken."