Vrouw van Guy Van Sande heeft een drastische beslissing genomen

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Vorige week is achter gesloten deuren het proces tegen Guy Van Sande van start gegaan voor de correctionele rechtbank van Veurne. Hij moet er zich verantwoorden voor kinderporno.

Een opvallende afwezige in de rechtbank is zijn echtgenote Nathalie. De reden van haar afwezigheid en hoe de relatie tussen Guy en Nathalie momenteel verloopt, dat is momenteel allemaal zeer onduidelijk.

Nochtans is Nathalie in het verleden altijd achter haar echtgenoot blijven staan, in de hoop na het proces de draad gewoon weer op te pikken. Toen Dag Allemaal haar destijds vroeg waarom ze Guy niet verliet na de zware beschuldigingen reageerde ze als volgt: “Begrijp me toch, ik wil helemaal geen keuze maken. Ik kan het niet over mijn hart krijgen om de man van wie ik zoveel hou in de steek te laten. En voor mijn dochter zal ik ook tot de laatste snik vechten. Je wilt niet weten hoe hard ik ernaar uitkijk om mijn gezin weer bij elkaar te krijgen. Daar wil ik voor vechten. Niet voor één iemand, maar voor het totale plaatje.”