VTM

Tine Embrechts en Guga Baúl stuiten op een probleem met hun kinderen: “Het is lastig”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Goed Verlof
Tine Embrechts en Guga Baúl presenteren samen het reisprogramma ‘Goed Verlof’, dat vanaf maandag op VTM te zien is. Daarin helpen ze duo’s om de ideale vakantie te kiezen. De opnames zitten er net op. Ze snakken nu zelf naar vakantie, samen met de kinderen.

Dat programma was hen op het lijf geschreven. Ze vormen een nieuw samengesteld gezin met peuters Gaston (4) en Maurice (1,5), en de tienerzonen van Tine uit een vorige relatie, Oscar (15) en Emilio (12). Toen ze het programma vorige maand aankondigden, hadden ze zelf nog geen reis geboekt. Maar nu hebben Tine en Guga de knoop eindelijk doorgehakt. Ze trekken naar Oostende.

"We moeten nu vooral tijd doorbrengen met onze kinderen. Twee maanden leefden we uit onze valies. Maar vier kinderen uit twee generaties, elk met verschillende noden, verzoenen, is lastig”, bekent Tine. “De kleintjes zijn intussen echte zeekindjes geworden, maar op Oostende reageerde de oudste zo: 'Twee weken aan de kust, bweurk!'. Tieners hebben wat meer uitdaging nodig. Hij gaat wel graag naar de stad of de cinema, maar we gaan toch proberen te kitesurfen of te fietsen. We hoeven ook niet altijd in Oostende te blijven."