Bill Barberis heeft iets belangrijks te vertellen: “Of ik nog terugkeer in ‘Thuis’?”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Acteur Bill Barberis (37) is binnenkort te zien in de nieuwe Ketnetreeks ‘De Hoppers’. Als loodgieter Toon was hij in ‘Thuis’ de favoriet van heel wat vrouwelijke kijkers.

Bijna drie jaar geleden koos Bill Barberis er zelf voor om de soap te verlaten, om andere kansen te kunnen grijpen. Over zijn rol als Toon in ‘ Thuis’ wordt hij nog vaak aangesproken. "Minder dan vroeger natuurlijk, maar toch. Het was dan ook iets dat opviel, een personage spelen in een reeks die elke dag door meer dan een miljoen mensen bekeken wordt. Ik ben onlangs de ex-collega's nog eens gaan opzoeken in de studio's. Dat was wel raar, maar ook leuk”, vertelt Bill in Het Laatste Nieuws.

Heimwee naar ‘ Thuis’ heeft Bill absoluut niet. "Voor mij is ' Thuis' een afgesloten hoofdstuk. Het is voor mij op een mooie manier afgerond, ik ben niet van plan terug te keren als Toon. Toch niet de eerste tien, vijftien jaar. Je weet nooit wat er zich daarna aandient. Als ' Thuis' dan nog bestaat en ze komen af met een fantastische verhaallijn, wie weet?”