Vlaams Belanger neemt ontslag na zeer schokkend gesprek: "Negers zijn geen mensen" & "vrouwen zijn objecten zonder mening"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Thomas Lomelino heeft besloten om het Vlaams Belang te verlaten. Hij doet dat nadat hij in opspraak is gekomen.

Dinsdag zijn op de sociale media sceenshots opgedoken van een privé-gesprek dat de Vlaams Belanger maandagavond voerde op de datingsite Tinder. Dat heeft Het Nieuwsblad vernomen.

De student spreekt er erg racistische taal. Zo noemt hij negers 'zwarten' en vrouwen zijn volgens hem objecten zonder mening. “Hoe gaat het met jouw huisdiertje?”, zo opende Lomelino het gesprek. "Goed", antwoordt de jonge vrouw.

"ZELFS GEEN GELD OM EEN NEGER TE KOPEN"

Lomelino laat aan de vrouw dan weer weten dat hij "zelfs geen geld heeft om een neger te kopen". Verder zei hij ook nog in het gesprek dat "zwarten" geen mensen zijn omdat ze van apen afstammen. “Ik ben tenminste een mens omdat ik blank ben en dus van Adam en Eva kom”, staat er ook nog.

Op een bepaald moment wordt de jonge vrouw boos. "Mij boeit het niet wat jij zegt. Een vrouw is een object en heeft geen mening", antwoordt hij. 

De vrouw besloot om het gesprek online te gooien. Blijkbaar was Lomelino tegen haar begonnen omdat ze op één van haar profielfoto's staat met een zwarte vriendin.