Uiterst agressieve politie-inspecteur slaat zijn partner en haar dochtertje, maar daar blijft het niet bij

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een politie-inspecteur uit de zone Begijnendijk-Rotselaar-Tremelo heeft zich goed in de problemen gewerkt. Hij blijkt uiterst agressief te zijn.

De 53-jarige F.C blijkt zowel privé als op zijn werk zeer agressief te zijn. De man maakte al zeker vier slachtoffers. In 2013 op op het WK Cyclocross in Koksijde sloeg hij een man een kaakbeenbreuk. De man had hem erop gewezen dat hij aan het wildplassen was, staat te lezen bij Het Laatste Nieuws.

De politie-inspecteur kreeg uiteindelijk de gunst van opschorting, maar moest het slachtoffer vergoeden. Vorig jaar moest hij opnieuw een schadevergoeding betalen toen hij tijdens een Schlageravond een vrouw lastigviel. Haar 23-jarige zoon nam het op voor zijn moeder maar kreeg van F.C een vuistslag in het gezicht. De jongen verloor zo ook twee tanden.

Maar ook de thuis is de politie-inspecteur zeer agressief. Zowel zijn partner als zijn dochter deelden al in de klappen. Volgend jaar moet F.C voor de correctionele rechtbank verschijnen. Ook bij de politie loopt er een onderzoek tegen hem.

Tags politie